Известие

Collapse
No announcement yet.

загрява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

а слечайно да сте проверили датчика?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock
      И аз имам същия проблем! В задръствания ситга до към 100 градуса и отгоре даже!! Мисля че е проблем при затоплянето на времето! Ако разбереш от какво със сигурност ми кажи че и аз трябва да опаравя този проблем!
      Вашите коли са абсолютно различни откъм охладителна система.Боксера работи на по висока температура от Т.С.-а.Твоя проблем ако не е от датчика на перките идваш към моя проблем/който за щастие вече е оправен/.Звънни ми тея дни да ти дам датчика да пробваш нали се разбрахме.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

имам съшия проблем.
        смених датчик. всичко е почистено или поне така ми казаха в сервиза. снощи в нищо и никакво задръстване вдигна 110. не я чувам тая перка. просто не се включва. знам че климатика помага да се охлади , защото имало две перки за него. Нищо. Още по-зале. Пуснах парно и то отне малко от топлината.
        тази сутрин я закарах на сервиз и познайте.. перката се включила на 90!!!! казаха ми че ниама никакъв проблем едва ли не си измислям. а като се има предвид че съм жена ме гледат с насмешка " а бе какво ти разбира на тебе главата от градуси" Термостата също й бил наред.

Хайде стига, познавам си колата!! Такава температура и в най-големите жеги при най-големите задръствания не е качвала!

Страх ме е да ч карам. Имам чувството че ще изпуши

Питам възможно ли е тази перка да се включва кокато си пожелае при положение че датчика е нов, термостата е наред и радиатора е почистен. Какво може да е . или просто да сменя сервиза?
        Alfa 146 boxer, 1,6 103hp; 95

Comment

Първоначално публикувано от Mury
          И аз имам същия проблем! В задръствания ситга до към 100 градуса и отгоре даже!! Мисля че е проблем при затоплянето на времето! Ако разбереш от какво със сигурност ми кажи че и аз трябва да опаравя този проблем!
          Вашите коли са абсолютно различни откъм охладителна система.Боксера работи на по висока температура от Т.С.-а.Твоя проблем ако не е от датчика на перките идваш към моя проблем/който за щастие вече е оправен/.Звънни ми тея дни да ти дам датчика да пробваш нали се разбрахме.
          Утре ако нямам друга работа ще ти звънна да го взема че са се прибирам от центъра и направо полудях! Малко над пред последната чертичка стига което според мен е опасно! Но за радост тогава се включва втората степен и леко пада но 30м по надолу пак стига до там! Опсасно е, особено ако в София стане към 30тина градуса!
          Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Първоначално публикувано от Fulmine
            имам съшия проблем.
            смених датчик. всичко е почистено или поне така ми казаха в сервиза. снощи в нищо и никакво задръстване вдигна 110. не я чувам тая перка. просто не се включва. знам че климатика помага да се охлади , защото имало две перки за него. Нищо. Още по-зале. Пуснах парно и то отне малко от топлината.
            тази сутрин я закарах на сервиз и познайте.. перката се включила на 90!!!! казаха ми че ниама никакъв проблем едва ли не си измислям. а като се има предвид че съм жена ме гледат с насмешка " а бе какво ти разбира на тебе главата от градуси" Термостата също й бил наред.

Хайде стига, познавам си колата!! Такава температура и в най-големите жеги при най-големите задръствания не е качвала!

Страх ме е да ч карам. Имам чувството че ще изпуши

Питам възможно ли е тази перка да се включва кокато си пожелае при положение че датчика е нов, термостата е наред и радиатора е почистен. Какво може да е . или просто да сменя сервиза?
            Ако в сервиза не ти вярват по-добре го смени За проблема - трябва да се проверят кабелите на перката и да се види дали термостата не отваря частично Ако термостата не е сменян смени го Ако проблема стои и окабеляването на перката е наред си за водна помпа
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

благодаря!!!

Точно това си мислех и аз. Първо ще сменя термостата. Нее сменян от както я купих, 1и1/2 година. а и стария собственик не си спомня да го е сменял.

Вантотрейд добър избор ли е или Итал сервиз?
              Alfa 146 boxer, 1,6 103hp; 95

Comment

Първоначално публикувано от Fulmine
                благодаря!!!

Точно това си мислех и аз. Първо ще сменя термостата. Нее сменян от както я купих, 1и1/2 година. а и стария собственик не си спомня да го е сменял.

Вантотрейд добър избор ли е или Итал сервиз?

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Според мен най удачно е в клубния сервиз при Румен/0888 944 656/ и Чавдар/0898 30 20 03/те ще ти свършат работа а ако има проблем и със жиците Велин е там той е човека за тези операций.Аз мисля че може проблема да е в реостата кажи им да го погледнат и него.Звънни им.Успех

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                    а слечайно да сте проверили датчика?
                    той излезе...да го...
                    145 2.0 TS

Comment

TS двигателя работи най- добре при температура 80-85 С. Може да ти се ебава датчика Първата степен не работи или е откачена. Първа степен се включва на 87 градуса С. втора на 92-93 градуса. Но дори и само втра степен да работи няма страшно, а и в твоя случай 92-93 градуса за двигателя не са опасни.
                      Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

В междупрочем ТС и боксерите работят на различни температури. така че колегите с боксери да не дават мнения
                        Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

Е добре само да ви питам аз как да разбера колко точно са градусите! Значи посредатат ми пише 80 и при мен стига налко над следващата(предпоследната) чертичка и чак тогажа се включва! Това спред мен не са 92-93 градуса, а са си 100!!! Така ли трябва да е!?
                          Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Е добре само да ви питам аз как да разбера колко точно са градусите!
                            с термометър или с най-точния прибор наречен окомер
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е добре само да ви питам аз как да разбера колко точно са градусите! Значи посредатат ми пише 80 и при мен стига налко над следващата(предпоследната) чертичка и чак тогажа се включва! Това спред мен не са 92-93 градуса, а са си 100!!! Така ли трябва да е!?
                              Това са си над 100 градуса тази чертичка е 100 но няма проблем стига да не стане драстична температурата над 110 градуса.Мойта я карах така около 6 месеца докато откриеме проблема и и няма нищо.

Comment

Първоначално публикувано от Евгени Генчев
                                В междупрочем ТС и боксерите работят на различни температури. така че колегите с боксери да не дават мнения
                                Това съм го написал по нагоре колега и ако обичаш оправи си подписа шото такава Алфа 1.4 СТ нема

Comment

Working...
                                X